© 2023 by Business Coming Soon. Proudly created with Wix.com

Florastraat 49

2672 HL Naaldwijk

Kvk nummer: 70807507

BTW-nr: NL211450030b01

 

 

Administratiekantoor Positive Organize is in 2018 opgericht door Ingeborg Willekes. Ingeborg heeft jarenlange werkervaring in de accountancy en in het bedrijfsleven. Ingeborg heeft zich gespecialiseerd in ZZP-administraties en heeft veel ervaring met MKB-ondernemingen. Vanuit deze professionaliteit kan zij snel en efficiënt uw financiële administratie op orde brengen, uw administratieve problemen oplossen en vakkundig advies geven. Regelmatig wordt er samengewerkt met deskundige collega’s, waaronder accountants, fiscalisten, juristen, salarisadministrateurs.

 

De naam “Positive Organize” verwijst naar de manier van ondernemen. Een vertrouwd adres zijn waar u met uw administratie en financiële vraagstukken terecht kunt!

 

Wij werken niet plaats- of regiogebonden. We maken gebruik van de huidige digitale technieken, waardoor we u heel goed op afstand kunnen begeleiden. Dat is voor een ondernemer met een volle agenda prettig en daarnaast prijstechnisch ook voordeliger. Mocht u wel behoefte hebben aan een afspraak op locatie, dan is dat uiteraard mogelijk.